Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gloria Camila sorprèn amb un radical canvi de 'look'

L'exconcursant de 'Supervivientes' s'ha posat extensions i s'ha tenyit el cabell
Gloria Camila posant amb el seu 'look' | Instagram Stories / @gloriacamilaortega

 

Gloria Camila ha decidit estrenar el setembre amb un nou 'look'. La filla de Rocío Jurado ha sorprès a tots els seus seguidors mostrant la seva nova imatge: s'ha tenyit el pèl amb una tonalitat més fosca, gairebé negre, i sembla que fins i tot ha apostat per posar-se extensions. Un canvi amb el qual sens dubte ha conquistat a tots els seus fans, ja que ha apostat per un 'look' molt afavoridor que a més queda de meravella a l'exconcursant de 'Supervivientes'. Després de l'emotiu comiat de les places de toros del seu pare, Ortega Cano, així com de l'homenatge que li va fer a la seva mare portant un dels seus vestits, Gloria Camila afronta la nova temporada televisiva amb la seva feina a 'Mujeres y hombres y viceversa', programa en el qual treballa col·laborant al costat de la seva parella, Kiko, que segur que ha quedat encantat amb el resultat del seu pas per la perruqueria. D'altra banda, segons assegura 'Semana', la filla d'Ortega i Rocío Jurado podria començar un nou treball participant amb un projecte en una plataforma digital. Tindrà alguna cosa a veure aquest canvi de 'look' amb els seus nous projectes laborals?

Gloria Camila amb el seu nou 'look' | Instagram Stories

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris