Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Inés Arrimadas anuncia via Twitter que denunciarà un usuari que li ha desitjat una violació en grup

Milers d'usuaris han donat suport a la política, també els independentistes

 

La portaveu de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha publicat un comentari a Twitter en resposta d’un usuari on ha anunciat públicament que el denunciarà per haver-li desitjat una «violació en grup». L'usuari és Rosa María Miras Puigpinós, que ha escrit el següent text a la xarxa social: «Sé que em plouran crítiques de tot arreu, sé que el que diré es masclista i tot el que vulgueu, però sentint Arrimadas durant el debat a Telecinco només puc desitjar-li que quan surti aquesta nit la violin en grup perquè no es mereix res més, gossa fastigosa».

Com a resposta d’aquest missatge tan humiliant, milers de persones han sortit defensant-la i han començat a publicar escrits de suport i criticant el comportament d’aquesta dona. Entre elles, també s’hi han sumat alguns líders polítics com el primer secretari del PSC, Miquel Iceta; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el secretari d’Economia de la Generalitat, Pere Aragonés; el portaveu d'Iniciativa per Catalunya Verds, Ernest Urtasun; la diputada de la CUP, Anna Gabriel; el membre del PSC valencià, José Luis Ábalos; la presidenta d’Andalusia, Susana Díaz, i la diputada del PDC al Congrés, Eva Granados.

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris