Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Es reprèn el judici de l'1-O al Tribunal Suprem

Isma busca suport en Alejandra Rubio després que Andrea Janeiro marxi a Birmingham

El jove també manté una gran amistat amb la filla de Terelu Campos i cada vegada passa més temps amb ella
Andrea Janeiro amb el seu amic Ismael | semana

 

La marxa d'Andrea Janeiro a Birmingham no només ha afectat la seva mare, Belén Esteban. Isma, el millor amic d'Andreíta, s'ha quedat a Espanya i ha hagut d'acomiadar-se de la jove, a la qual ja no podrà veure amb la freqüència amb què li agradaria. Enrere queden les llargues estones que Isma i Andrea passaven en companyia i cadascun prendrà camins diferents per continuar amb els seus estudis i preparar-se per al futur. I és que després d'haver passat gairebé tot l'estiu junts, ara toca acomiadar-se.

Amb l'arribada de setembre, Isma ha hagut de dividir el seu temps per poder dedicar-lo a Andrea i també als temuts exàmens de recuperació, segons recull 'Bekia'. Malgrat que el jove té una agenda d'allò més estreta aquests dies, sembla que sempre aconsegueix treure temps per dedicar-lo a les seves amistats, entre les quals a més de la filla de Belén Esteban, també es troba Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos i a qui vam veure a la festa d'aniversari d'Andreíta, prova del fet que els tres mantenen una estreta relació. 

 

 

Isma amb Alejandra Rubio en una nit de festa | Instagram

 

És per això que ara que Andreíta ha decidit posar rumb a Anglaterra, probablement Isma i Alejandra passin més temps junts. De fet, segons el citat mitjà, recentment va assistir a una festa a casa de Terelu i a través de les xarxes vam poder veure a la néta de María Teresa Campos ballant i passant-ho d'allò més bé en companyia dels seus amics. D'altra banda, en més d'una ocasió hem pogut veure a Isma de festa amb Alejandra, raó per la qual no seria d'estranyar veure'ls junts amb més freqüència.