rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Isma busca suport en Alejandra Rubio després que Andrea Janeiro marxi a Birmingham

El jove també manté una gran amistat amb la filla de Terelu Campos i cada vegada passa més temps amb ella
Andrea Janeiro amb el seu amic Ismael | semana

 

La marxa d'Andrea Janeiro a Birmingham no només ha afectat la seva mare, Belén Esteban. Isma, el millor amic d'Andreíta, s'ha quedat a Espanya i ha hagut d'acomiadar-se de la jove, a la qual ja no podrà veure amb la freqüència amb què li agradaria. Enrere queden les llargues estones que Isma i Andrea passaven en companyia i cadascun prendrà camins diferents per continuar amb els seus estudis i preparar-se per al futur. I és que després d'haver passat gairebé tot l'estiu junts, ara toca acomiadar-se.

Amb l'arribada de setembre, Isma ha hagut de dividir el seu temps per poder dedicar-lo a Andrea i també als temuts exàmens de recuperació, segons recull 'Bekia'. Malgrat que el jove té una agenda d'allò més estreta aquests dies, sembla que sempre aconsegueix treure temps per dedicar-lo a les seves amistats, entre les quals a més de la filla de Belén Esteban, també es troba Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos i a qui vam veure a la festa d'aniversari d'Andreíta, prova del fet que els tres mantenen una estreta relació. 

 

 

Isma amb Alejandra Rubio en una nit de festa | Instagram

 

És per això que ara que Andreíta ha decidit posar rumb a Anglaterra, probablement Isma i Alejandra passin més temps junts. De fet, segons el citat mitjà, recentment va assistir a una festa a casa de Terelu i a través de les xarxes vam poder veure a la néta de María Teresa Campos ballant i passant-ho d'allò més bé en companyia dels seus amics. D'altra banda, en més d'una ocasió hem pogut veure a Isma de festa amb Alejandra, raó per la qual no seria d'estranyar veure'ls junts amb més freqüència.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris