Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jaime de Marichalar, enxampat de vacances a Sòria amb un amic desconegut

L'exmarit de la infanta Elena prefereix tenir una vida tranquil·la allunyada dels mitjans
Jaime de Marichalar | Cotilleo.es

 

El divorci l'any 2010 de Jaime de Marichalar i la infanta Elena va ser dels més sonats. Després de diverses polèmiques, van decidir engegar el que seria el primer divorci dins de la família reial espanyola. Malgrat els escàndols, deu anys després Jaime de Marichalar té una vida tranquil·la, pràcticament allunyada dels focus mediàtics i dedicada completament a la seva feina i als seus fills, que tenen una molt bona i estreta relació amb ell. El web Cotilleo.es ha revelat alguns dels detalls més desconeguts i recents de la discreta vida que té l'exmarit de la infanta, que segons han informat en exclusiva, ha passat gran part de les seves vacances a Sòria.

Segons ha informat un home que ha coincidit amb Marichalar, va passar l'últim cap de setmana d'agost i el primer de setembre a la llacuna Negra d'Urbión, situat a la província de Sòria. Pel que sembla, Jaime va passar uns dies de descans ben acompanyat: «Per accedir a la zona de la llacuna cal esperar un autobús que t'hi porta. A la parada hi havia Jaime de Marichalar amb un amic més jove que ell, que devia ser el seu entrenador personal», ha revelat aquesta font deixant constància que Jaime busca intimitat i tranquil·litat.

 

Jaime de Marichalar amb els seus dos fills, Froilà i Victòria | Monarquía Confidencial

 

Situada a uns 2.000 metres d'altura, sorprèn la indumentària que Marichalar havia triat per a l'ocasió: «Portava una roba molt poc adequada per a l'ocasió, anava ben vestit, en la seva línia», ha assenyalat la font. S'entén que no devien anar a fer esport a l'aire lliure. Al mes d'agost van veure Marichalar a Sotogrande, on va coincidir amb els seus fills, Victòria Frederica i Froilà. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris