rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Javier Cárdenas obliga a sortir del programa ‘Hora punta’ la seva germana Angie

El presentador català argumenta que vol exclusivitat i no comparteix els seus col•laboradors
Javier Cárdenas i Angie Cárdenas | CEDIDA

 

Angie Cárdenas acaba de ser víctima televisiva obligada a marxar del programa 'Hora punta', de La1, presentat pel seu germà Javier Cárdenas. Segons ha publicat 'La mosca mediática', el presentador estrella d'Europa FM i TVE ha argumentat que no vol compartir els seus col·laboradors amb altres programes i demana exclusivitat. Angie Cárdenas actualment també participa en el programa 'Arucitys' de 8tv, presentat pel seu marit Alfonso Arús. Així, s'ha vist obligada a marxar del programa que presenta el seu germà a la televisió pública espanyola per la col·laboració amb el de la televisió autonòmica.

Cal recordar que Cárdenas va sorgir de l'univers radiofònic i televisiu del seu cunyat Alfonso Arús, casat amb la seva germana Angie. L'any passat les tensions entre germans es van anar intensificant, fins al punt que Angie Cárdenas havia de triar entre abandonar 'Arucitys' després de quinze anys, o deixar 'Hora punta' per desig del seu propi germà. El fet és que la filla d'Angie i Arús, Ingrid, ja va abandonar per voluntat pròpia el programa de Javier Cárdenas davant aquesta situació. Tanmateix, el personal de l'equip no entén el comportament del presentador darrere de les càmeres.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris