rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Brazalez sobre la seva relació amb Miri: «Assumim com a part del dia a dia que la gent pensi que tot és mentida»

El mitjà 'Look' ha entrevistat al guanyador de 'Masterchef' i li ha preguntat per la seva relació amb Miri

 

Alguns asseguren que 'Masterchef', un dels programes més populars de TVE, és el nou 'Gran Hermano'. L'última prova és la relació que ha sorgit entre les olles del format que presenten Eva González amb Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz. El cas de la relació entre Jorge Brazalez i Miri està omplint centenars d'espais destinats a la premsa rosa. Amb l'objectiu de desvelar algunes incògnites, el portal 'Look' ha pogut parlar amb Jorge. «Miri i jo estàvem a Gran Canària promocionant una marca de cervesa quan va tornar a sorgir la idea de fer alguna cosa així junts. Ja feia temps que pensàvem que podríem fer algun videoclip o alguna cosa semblant», malgrat això detalla «sabem que sempre hi haurà algú que pensi que això és mentida. Aquest vídeo es va fer perquè ens va venir de gust».

Tot i això, molts creuen que la relació és un frau per tal de seguir creant notorietat una vegada el concurs ha finalitzat. Jorge, però, prefereix respondre calmat les acusacions: «Només nosaltres sabem el que sentim, estem feliços i millor que mai. Assumim com a part del dia a dia que la gent pensi que és tot mentida. Nosaltres vivim el present, demà Déu dirà». La relació entre Jorge i Miri va rebre tant elogis com crítiques, aquestes últimes provinents d'una part de l'audiència que no es creia el que estava veient. Així ho ha reflectit el portal, qui ha rebut un testimoni que assegura: «La veritat és que la parella ha resolt molt madurament el seu paper». Segons aquesta font, la possible relació entre ell i Miri representava una repercussió positiva de cara a l'audiència del programa.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris