rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

José Cocheiro, la nova parella de la model catalana Mónica Pont

Tot i que es coneixen des de fa anys la parella hauria iniciat al febrer una relació estable
Mónica Pont juntament amb la seva parella José Cacheiro | Diez Minutos

 

L'estiu és el moment idoni per compartir bons moments amb els amics, la família i la parella. Així ha estat el període de vacances de la model catalana Mónica Pont, qui ha passat molt de temps amb el seu xicot, José Cacheiro. Mónica Pont —coneguda pels seus papers a sèries com 'Esencia de poder', 'Tío Willy' o 'A tortas con la vida'— s'ha deixat veure aquest estiu amb l'empresari José Cacheiro amb qui mantindria una relació amorosa segons informa 'Vanitatis'. 

Segons el portal, Pont i Cocheiro mantenien una relació d'amistat des de feia anys i al febrer haurien fet el pas definitiu. A més, Pont també mantindria una excel·lent relació amb Suli, la filla de l'empresari. Tant és així que Pont en més d'una ocasió ha fet aparèixer José Cacheiro al seu blog en una revista del cor i la seva filla s'ha encarregat de promocionar aquests articles a les xarxes socials. Un cercle tancat que beneficiaria tothom. 

 

Si s'analitza la figura de José Cacheiro, es poden trobar xifres astronòmiques perquè l'empresari ha format un imperi a partir de l'èxit dels seus restaurants. Segons les dades del portal, el Grupo Cocheiros 2000 SL compta amb un patrimoni (net i passiu) de 10,5 milions d'euros. Tant és l'èxit dels restaurants que molts dels jugadors del Barcelona —Luis Suárez va celebrar la firma del contracte al restaurant Nello's— han sopat i passat una bona estona en algun dels seus establiments. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris