rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Matamoros sorprèn anunciant el seu desig de tornar a ser pare

El col·laborador ha comentat a 'Sálvame' que Makoke està «com boja per tornar a tenir un fill»
Kiko Matamoros en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Kiko Matamoros va deixar a tots els seus companys de 'Sálvame' i també als teleespectadors sorpresos després la seva última i inesperada revelació, el seu desig de tornar a ser pare. Tot va començar amb els nous rumors d'embaràs de Belén Esteban a la seva tornada de vacances i les múltiples bromes sobre aquest tema. Carlota Corredissa va apuntar que si hi havia algú que ja havia complert era Matamoros, amb cinc fills. No obstant això, el col·laborador no opina el mateix: «Crec que no, i ho dic de debò», deixava anar Kiko. I per acabar d'afirmar el seu gran desig de tornar a ser pare, va assegurar: «Makoke està com boja per tenir un fill», per la qual cosa seria un nadó d'allò més esperat.

 

Els companys de 'Sálvame' també han volgut saber la seva preocupació per portar al món a un possible nadó amb els problemes i distanciaments de la seva família nombrosa, al que Matamoros ha respost amb humor: «Formaria part del desastre». No obstant això, sembla que entre Laura i Diego, els seus fills grans, hi ha hagut un acostament i pot ser que aquesta sobtada estabilitat sigui la causa del desig de Kiko i Makoke de tenir un altre fill. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris