Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Hisenda espanyola adverteix que sancionarà a qui pagui impostos a l'Agència Tributària catalana

Podrien haver-hi conseqüències penals

Avui, 5 de setembre, es presentava el desplegament de l'Agència Tributària de Catalunya i l'Estat no ha trigat a reaccionar. Com ha avançat TV3, la Hisenda espanyola ha fet públic un comunicat advertint que seran els contribuents els responsables totals si tributen a les noves oficines catalanes i si, després l'administració no passa els diners a l'Estat. Montoro ha recordat que aquesta institució catalana només serveix per gestionar els impostos propis i cedits i que, en cap cas es pot fer càrrec d'altres com l'IRPF o l'IVA. Així doncs, han avisat que, en cas de desobediència tributària, es responsabilitzarà directament els ciutadans amb sancions, recàrregues i, en el pitjor cas, conseqüències penals.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris