rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La dona que va desitjar que violessin Arrimadas demanà perdó i es mostra penedida

La portaveu de Ciutadans ha assegurat que la denunciarà
Imatge d'Inés Arrimadas i Rosa María Mirás. | CatalunyaDiari.cat

 

Rosa María Miras mai hauria pensat que el seu nom es faria tant famós. La dona, fins fa uns dies completament anònima, ha protagonitzat desenes de titulars als mitjans de comunicació pel seu desafortunat comentari dirigit a la política Inés Arrimadas. La polèmica va començar quan Miras, que estava veient el debat sobre la qüestió catalana que va emetre el passat diumenge 3 de setembre Telecinco, va decidir opinar, de forma massa sincera, sobre la portaveu catalana de Ciutadans. Les seves paraules concretes van ser: «Escoltant Arrimadas al debat de T5 només puc desitjar-li que quan surti aquesta nit la violin en grup, perquè no mereix una altra cosa aquesta gossa fastigosa».

Hores més tard, la mateixa Arrimadas era la que feia públic per tothom el comentari publicant-lo al seu compte de Twitter i assegurant que denunciaria a Miras pels insults d'odi. En aquest moment el desafortunat comentari de Rosa María es feia completament viral, arribant a tenir conseqüències directes per ella: la seva empresa la feia fora. I ho deixava clar en un comunicat oficial. Ara, en declaracions per 'El Comercio', Miras ha volgut mostrar el seu penediment i ha assegurat: «Com m'havia d'imaginar una cosa així? Clar que me'n penedeixo. Estic enfonsada».

 

Ara el debat s'estén també a la forma en què Tinsa, l'empresa on treballava des de fa un mes Miras, la va fer fora. Alguns asseguren que els comentaris que va fer afecten l'empresa, ja que de seguida es va saber que treballava per ells. Tot i així, CCOO afirma que es tracta d'un acomiadament improcedent, ja que: «L'acomiadament és desproporcionat, perquè es tracta d'una cosa que ha ocorregut al marge de la relació laboral i l'empresa, per més que els disgusti el comentari, no pot acollir-se a ell per plantejar un acomiadament disciplinari, si és que ha estat així».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris