rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Lara Álvarez i Dani Martínez es retroben a ‘Dani&Flo’ i es crea tensió

Els dos presentadors havien mantingut una breu relació fa sis anys
Lara Álvarez i Dani Martínez a 'Dani&Flo' | Cuatro

 

Lara Álvarez ha posat punt final a les seves vacances per tornar a posar-se davant de les càmeres. Aquesta nova temporada l'asturiana s'ha unit al programa ‘Dani&Flo’, on s'ha retrobat amb la seva exparella sentimental Dani Martínez. Tots dos presentadors van mantenir una breu relació el 2011 i, encara que mai ho van reconèixer, sempre s'ha vist la bona sintonia que hi ha entre ells. Això sí, quan s'ajunten també se sol crear tensió. I és que el retrobament dels dos al plató va estar marcat per la tensió i les pulles que es van anar llançant l'un a l'altre. 

Lara Álvarez es va equivocar en la primera notícia que va haver d'explicar, i en comptes de dir «el nostre país» va dir «el nostre París». Dani Martínez no va perdre l'oportunitat de ficar-se amb ella: «En què estarà pensant?». Flo va intentar posar pau entre els dos, però l'asturiana va voler recriminar a Dani el succeït: «Arribo nova, estic nerviosa, intento donar una notícia, i és veritat, és alguna cosa seriosa i m'he equivocat dient 'París', però que aquest estigui ja m'estigui tirant una pulla, és de mal company…». No era el primer enfrontament que tenien Lara i Dani al programa. Just després de començar l'humorista va deixar anar un acudit dolent i davant la cara de sorpresa que va posar la presentadora li va recordar on estava: «Això no és 'Supervivientes' ni nosaltres som Jorge Javier Vázquez». Un comentari semblant al que va fer més tard quan Lara es va negar a intentar esbrinar qui era el concursant de la tarda: «Arribes nova i ja et creus la reina del galliner? Tu a Hondures eres la cap, però això no és Hondures».

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris