rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Mayte Zaldívar sobre les fotos d'Isabel Pantoja: «Quan un té 60 anys i un cos de 18, per algun lloc has passat»

L'exparella de Julián Muñoz ha concedit la seva primera entrevista després que sortís de la presó

 

Isabel Pantoja va decidir anar-se'n de vacances amb tota la seva família a Eivissa. La revista '¡Hola!' va publicar fotografies de la tonadillera que han generat molta polèmica i controvèrsia per la gran semblança amb una imatge de Diana de Gales en un iot. Aquestes fotografies han generat rumors de tota mena, que apunten que podrien haver assolit un preu de 50.000 euros. Mayte Zaldívar, exparella de Julián Muñoz, ha fet la seva primera entrevista a la televisió per opinar sobre les fotografies d'Isabel. «L'hauran cridat per fer una exclusiva», ha comentat Mayte. 

A més, fent al·lusió als possibles retocs fotogràfics, l'exparella de Julián Muñoz ha comentat: «Està molt maca i molt bé, però esclar, quan un té 60 anys i un cos de 18, per algun lloc has passat». Totes aquestes declaracions les ha fet al programa 'Espejo público' d'Antena 3. També se li ha preguntat per la seva desavinença amb Pantoja: «Hi ha sentiments que no canvien perquè el dolor hi és, i jo vaig dir que Isabel Pantoja era la persona que més odiava, i ho segueix sent. Em va fer molt de mal a mi i a la meva família, i això no l'hi perdono».

 

També han volgut saber com ha estat el seu pas per la presó. Zaldívar ha contestat sense cap tipus de pudor: «La meva presó va ser molt dura, la vida et canvia molt i és molt difícil adaptar-te a la vida en llibertat. No dorms bé, les olors són molt especials, els sorolls de sirena o de panys no s'obliden. He viscut la mort de la meva mare, però el pitjor va ser que em diguessin que la meva filla estava a l'hospital i que jo no pogués veure», ha assegurat.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris