Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte radiant amb sol i temperatures molt agradables atípiques per l’època

URGENT

Inés Arrimadas es presentarà per Barcelona el 28-A

Mercadona ofereix 900 llocs de treball a Barcelona

La companyia ofereix diverses vacants per treballar en els supermercats de la capital
Un supermercat de Mercadona des de fora. | Cedida

La companyia valenciana es troba en expansió en la zona de Catalunya, i per tant ofereix noves oportunitats de treball en la ciutat de Barcelona. En els últims dos anys Mercadona ha anat augmentant la seva plantilla fins a arribar a la suma de fins a 900 nous treballadors. L'any 2016, Mercadona va finalitzar l'exercici econòmic amb un total de 256 supermercats i 11.726 treballadors. A més a més, aquesta es troba en creixement. L'any anterior va gastar 3.450 milions d'euros en compres a proveïdors catalans, per la qual cosa s'ha de sumar els llocs de treball que aquestes pimes també ofereixen. Aquest any continua llençant ofertes de treball, tal com van anunciar aquesta setmana en la pàgina oficial de l'empresa.

Mercadona busca treballadors a jornada completa amb estudis mínims d’ESO, amb disponibilitat de dilluns a dissabte treballant un total de 40 hores. Per altra banda, també en busca a temps parcial. Aquests poden ser estudiants universitaris que vulguin compaginar estudis i treball. A aquests se’ls hi oferiria per treballar 15 hores setmanals entre els divendres i els dissabtes, o 20 hores setmanals treballant també els dilluns. Per acabar, al personal de manteniment se’ls hi requereix estudis d'FP, Grau mitjà o Grau superior en electricitat/electrònica/mecànica/electromecànica i disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte un total de 40 hores setmanals, de matí.

 

La companyia, que els ofereix un contracte fix des del primer dia, també ofereix un salari inicial de 1.297 € bruts (les 40 hores setmanals). Per les 20 hores setmanals ofereixen 639 € bruts, i per les 15 hores n'ofereixen 487 € bruts mensuals. Aquelles persones interessades en qualsevol d'aquests llocs de treball, poden presentar el Currículum a la pàgina web del Mercadona.