Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Onze escoles catalanes, entre les 100 millors de l'estat espanyol

Així ho confirma la classificació que fa el diari 'El Mundo'
El diari ‘El Mundo’ ha fet una avaluació de les escoles privades i concertades d’Espanya | ACN

 

El diari 'El Mundo' avalua des de fa uns anys, els centres educatius espanyols per tal de fer un rànquing amb els 100 millors de l'estat. En aquesta divuitena edició hi formen part en la classificació onze escoles catalanes. Entre aquestes, destaquen, en primer lloc, l'escola Montserrat, de Barcelona; en cinquena posició, l'escola Montessori-Palau, a Girona; en novena posició, l'escola Àgora de Sant Cugat; i en vint-i-novena posició, La Miranda, a Barcelona.

 

Però no només aquestes són les escoles catalanes que han entrat al top 100, una mica més avall a la llista en trenta-novena posició trobem l'escola Virolai, a Barcelona; en quaranta-vuitena posició, trobem La Vall, de Bellaterra; en seixantena posició, Les Alzines, a Girona; en setanta-dosena posició La Farga, a Sant Cugat del Vallès; en setanta-cinquena posició, l'escola Ipsi, a Barcelona; a la vuitanta-dosena posició, La Salle Bonanova de Barcelona; i finalment, a la noranta-novena posició, l'escola Padre Damián, a Barcelona.  

 

Aquesta classificació està basada en l'avaluació de les escoles tant privades com concertades de l'estat espanyol, tenint en compte aspectes com l'oferta educativa i el model d'ensenyament, entre d'altres. Així doncs, segons mostra la classificació, enguany hi ha onze entre les 100 millors de l'estat.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris