rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pau Donés celebra que ja no té cap tumor i es mostra optimista amb la seva recuperació

«Els malalts de càncer o tenim tumors o no en tenim. I jo ara no en tinc»
El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés | Cedida

 

El cantant català, Pau Donés, ha anunciat que ja no té cap tumor després d’haver estat lluitant contra el càncer de còlon durant dos anys sencers, tal com ha publicat la 'Semana'. El membre del grup musical de Jarabe de Palo ha assistit a la presentació de la sèrie ‘Estoy vivo’, de la qual  ha posat la banda sonora amb el seu tema «Humo». Durant l’esdeveniment celebrat amb motiu del FesTVal de Vitoria, el músic ha aprofitat l’ocasió per comunicar la bona notícia als seus seguidors. Aquest també ha mostrat el seu optimisme i el seu vitalisme mentre explicava que mai no s’havia «barallat amb el càncer», sinó que «convivia amb ell». Ara celebra que s’hagi curat, però recorda que segueix sent un malalt més d’aquest tipus de malaltia. «Els malalts de càncer o tenim tumors o no en tenim. Jo ara no en tinc», ha dit. Però mentre no en tingui el cantant ha informat que seguirà de gira pel seu nou disc '50 Palos', i que encara que estigui recuperat, el càncer l’acompanyarà tota la vida.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris