rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Sandra Barneda es reconcilia amb el seu físic i el mostra orgullosa

La presentadora ha publicat fotografies del seu cos sense por

 

 

La periodista catalana Sandra Barneda va començar fa un temps una lluita per combatre les pors al seu propi cos. Reivindica que actualment se sent orgullosa de la seva silueta, que moltes vegades ha rebutjat. Per guanyar la seva pròpia batalla ha publicat al seu perfil d'Instagram diverses fotografies mostrant amb simpatia el seu cos, i especialment la part de darrere. 

La presentadora s'ha reconciliat amb el seu físic i reconeix que moltes vegades l'ha distorsionat només per por: «quan t'enxampen per darrere i et capten per mostrar-te el teu propi cos; aquesta silueta que tantes vegades rebutges i li gires l'esquena. Aquesta mateixa que distorsiones amb les teves pors i els teus complexos insans. Segueixo, persegueixo, persisteixo». Afegeix que no és una lluita fàcil, «és costosa, cansada i en la qual sovint, tirem la tovallola, però lliurar-la i vèncer ens garanteix els millors resultats. L'amor a un mateix no té preu».

 

Barneda pretén «abraçar cada centímetre del seu cos, acaronar-lo i protegir-lo», perquè «aquest fa tantes coses bones, i nosaltres l'hi agraïm de la pitjor manera». Sandra llança així el seu missatge més «bodi positive» amb la finalitat de ser, «menys cruel amb nosaltres mateixos i estimar-nos una miqueta més».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris