rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shaila Dúrcal està molt preocupada per l'huracà Irma que s'acosta a Miami

Aquesta ciutat ha estat casa seva i refugi durant molts anys i assegura que la seva gossa és allà

 

Shaila Dúrcal està molt preocupada per l'huracà Irma que està avançant feroçment per Florida, als Estats Units, i amenaça de devastar per complet la ciutat de Miami, lloc que ha estat la seva casa i refugi durant molts anys. «És terrible! Preocupada per tota la meva gent de Miami! Casa meva aquests últims sis anys i on actualment es troba la meva gosseta Cheska!!!», escriu la cantant i filla de Rocío Dúrcal. També ha volgut donar tot el seu suport a les regions afectades per l'huracà: «Puerto Rico, Dominicana, Haití, Cuba, i altres afectats en aquesta trajectòria de l'huracà Irma... Resant com mai perquè tothom estigui fora de perill». Fa uns dies, Shaila també va quedar consternada després de les grans inundacions que va sofrir la ciutat nord-americana de Houston. Dúrcal va assegurar que donaria roba, objectes de la llar i joguines per ajudar en el que fes falta.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris