rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Terelu Campos i Carmen Borrego li treuen a Belén Esteban la seva tornada a ‘Sábado Deluxe’

La vida de les germanes té més tirada mediàtica, ara com ara, que la de Belén Esteban
Belén Estebanes mostra resignada amb el fet que la premsa assetgi a Andrea | Telecinco

 

 

Inesperat gir dels esdeveniments a 'Sábado Deluxe', i és que la direcció del programa ha decidit prescindir de la que, sens dubte, és una de les seves principals bases: Belén Esteban. La princesa del poble ja no està en boca de tothom i ha estat substituïda per Terelu Campos i Carmen Borrego, que en els últims temps estan guanyant protagonisme a Telecinco. Pot ser que un dels motius d'aquesta decisió sigui que, la de Paracuellos, es troba gaudint de les seves vacances, o que, en les últimes setmanes, Andrea Janeiro, Andreíta per als espanyols, s'estigui convertint en tota una celebritat.

Segons el portal 'Blasting News', la jove també està gaudint de l'estiu en companyia de la seva parella, Daniel Wooza, al que molts estan comparant físicament amb l'ídol de masses Justin Bieber. Un altre factor a favor del seu temporal exili a 'Deluxe' és que últimament Belén manté una relació bastant tensa amb la premsa, i és que està bastant molesta amb l'assetjament d'alguns mitjans contra Adreíta. Al cap i a la fi, aquest interès per Andrea Janeiro és un monstre que ella mateixa ha creat. La revista 'Semana' publicava la gran tornada de Belén Esteban al món 'Deluxe', però sembla que aquest anhelat retorn haurà d'esperar.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris