rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Toño Sanchís carrega contra Belén Esteban por no haver anat dissabte passat al ‘Deluxe’

Ha comentat a les xarxes socials que «la princesa del poble» temia no obtenir l'audiència desitjada

 

Toño Sanchís ha tornat a carregar contra Belén Esteban després que hagi saltat la notícia que Terelu Campos i Carmen Borrego la van substituir en l'últim programa 'Sábado Deluxe' malgrat que era ella la que hauria d'haver ofert una entrevista el passat dia 2 de setembre amb motiu de la seva tornada de vacances i per la imminent marxa de la seva filla Andrea a l'estranger. Finalment les germanes Campos van ser les protagonistes aquella nit i Belén s'asseurà dissabte que ve, 9 de setembre. Aquest és el principal motiu que ha portat a Toño a tornar a arremetre contra Esteban a les xarxes socials. «#EsparToños ho vaig dir 'El Titanic s'enfonsa'... #LaBrujaDelPueblo #LaPrincesaDePueblo #LaFabricaDeLasMentiras», va comentar just després de saber que no seria Belén la protagonista, sinó Terelu i Borrego.

 

Sanchís també assegura que aquest canvi a ‘Sábado Deluxe’ es deu a les audiències, ja que Belén tenia por de no tenir el públic desitjat perquè en aquests mateixos moments jugava la Selecció Espanyola de Futbol contra Itàlia en un partit decisiu per a la classificació del Mundial de Rússia 2018: «#EsparToños sap que no té tirada, per això no es va enfrontar aquest dissabte passat amb la selecció de futbol. #GameOver».

Malgrat això, Belén segueix sense fer cas als comentaris de Toño i ja està comptant els dies per asseure's al plató de ‘Sábado Deluxe’ per explicar com de feliç que està, com han anat les seves vacances, i també com afronta el viatge d'Andrea al Regne Unit amb motiu de l'inici dels seus estudis universitaris.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris