rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un 65% dels nens catalans no esmorza correctament

Un estudi realitzat per Nestlé demostra que la majoria de nens haurien d'esmorzar de forma diferent
Estudi demostra que el 65% dels nens no esmorza correctament | Cedida

 

Segons un estudi realitzat per l'Observatori Nestlé sobre Hàbits Nutricionals i Estils de Vida de les Famílies, i recollit per l'agència Efe, el 65% dels nens de l'Estat espanyol no esmorzen correctament, encara que el 80% dels pares considerin que sí. En aquesta edició, l'estudi s'ha volgut centrar en l'obesitat infantil, i aprofundir en la falta de consciència que se'n té. La majoria de nens consumeixen productes lactis per esmorzar, com poden ser llet, iogurt i formatge; i cereals. L'inconvenient es troba en el fet que pràcticament la majoria no consumeix suficient fibra. A més a més, únicament el 46% dels nens prenen fruita a l'hora d'esmorzar, i només un 20% consumeixen productes integrals. Per tant, tenint en compte aquests percentatges, només un 35% dels nens esmorzen correctament.

Segons ha explicat Laura González, la responsable de Nutrició de Nestlé España, «l'esmorzar és un moment ideal per incorporar a la dieta el pa o els cereals integrals i una peça de fruita. És recomanable, tant en nens com en adults, incrementar la quantitat de fibra en la dieta pels seus nombrosos beneficis per la salut». També ha afegit que «Entre d'altres, consumir-ne està relacionat amb una menor prevalença del sobrepès, per la qual cosa és important incloure'n en els menús dels més petits de la casa a partir dels primers anys de vida». Per altra banda, l'estudi demostra que el 60% dels nens esmorza amb menys de 10 minuts, quan segons experts, és aconsellable almenys dedicar 20 minuts, ja que l'esmorzar ha d'aportar entre 300 i 400 cal, és a dir, un 25% del total de l'energia que hauria de consumir un infant.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris