rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Abertis trasllada la seva seu social a Madrid mentre es mantingui la incertesa a Catalunya

La companyia instal·larà la seva seu social a les oficines que té al número 39 del passeig de la Castellana
Logo d'Abertis. | CatalunyaDiari.cat

 

Abertis ha aprovat en un consell extraordinari traslladar la seva seu social de Barcelona a Madrid, «mentre es mantingui l'actual situació d'inseguretat jurídica generada per l'actual situació política a Catalunya», segons ha informat el grup de concessions d'infraestructures.

 La companyia instal·larà la seva seu social a les oficines que té al número 39 del passeig de la Castellana de la capital. El grup que dirigeix Franciso Reynés assegura adoptar aquesta decisió «per mantenir les operacions normals de la companyia i per tal de protegir el conjunt dels interessos generals de la mateixa».

El canvi no afecta aquelles societats del grup que presten serveis exclusivament a Catalunya, segons ha detallat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Abertis se suma així a la llista d'entitats financeres i empreses que en els últims dies han optat per sortir de Catalunya davant la incertesa política i econòmica generada pel referèndum del passat dia 1 i la possibilitat d'una declaració d'independència aquesta setmana vinent.

 

En el cas del grup d'autopistes i satèl·lits, opta per deixar Barcelona dies després que ho fes Criteria CaixaHolding, el seu primer accionista de referència amb un 22,3% del seu capital, que ha optat per portar la seu a Palma. A més, l'aprovació del canvi de seu coincideix amb l'autorització per part de la CNMV de l'OPA que la italiana Atlantia va llançar el passat mes de juny per la companyia.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris