rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lidl acomiada un treballador per entrar a la feina abans d'hora

El gerent del Supermercat Lidl de Barcelona arribava abans d'hora per preparar-ho i no fitxava
Supermecats Lidl | Cedida

 

Entrar a treballar abans de la seva hora li ha costat el lloc a un empleat d'un supermercat Lidl de Barcelona. Jean P. ha estat acomiadat perquè arribava a l'establiment, on exercia de gerent, fins i tot una hora abans i es posava a preparar el local abans de l'obertura, sense fitxar. L'empresa ha decidit acomiadar-lo per «incompliments laborals molt greus». En la seva carta d'acomiadament, l'empresa assenyala que «realitzava comandes, canviava preus o reposava palets sencers d'articles», segons informa El País. Revisant les imatges de seguretat, la multinacional alemanya, va comprovar que Jean entrava al supermercat a les cinc del matí i estava «entre 49 i 87 minuts» treballant sense fitxar. A més, assenyala que l'empleat vulnerava així la norma que indica que «cada minut que es treballa, es paga, i cada minut que es treballa ha de quedar registrat».

Segons explica la cadena de supermercats, Jean, que portava des de 2005 treballant a Lidl, fins i tot va convidar altres empleats a arribar abans a la feina. I en moltes ocasions estava en l'establiment sol, una cosa que està prohibida per «seguretat». El treballador ha denunciat el seu acomiadament i ha assegurat que es va veure obligat a treballar més perquè el supermercat havia estat reestructurat i els canvis «requerien temps i dedicació», alguna cosa que, segons ell, sabien els seus caps. Però en Jean va més enllà, i denuncia també la «hipocresia» de l'empresa, perquè diu que el sotmetia a «pressions per aconseguir les vendes que esperava la direcció».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris