Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Acomiaden Francisco Marhuenda de 13tv i el canal demana «perdó als catalans»

El periodista ha carregat contra la cadena a les xarxes socials

 

La cadena de televisió de la Conferència Episcopal, 13tv —que ara s'anomena 'TRECE'— ha acomiadat Francisco Marhuenda, qui s'ha mostrat molt molest a través de les xarxes socials. El director de 'La Razón' acusa Fernando Giménez Barriocanal, el president de TRECE, i José María Gil Tamayo, secretari general de la Conferència Episcopal, de ser els culpables del seu acomiadament. Marhuenda es queixa no només que l'han fet fora, sinó de la manera com ho han fet: «No s'han molestat a trucar-me», va escriure al seu compte de Twitter. Més tard, el periodista va escriure un altre tuit on només culpava Barriocanal perquè Gil Tamayo li ha trucat dient que no en sabia res. Tal com informa 'El Nacional', Marhuenda va assistir aquest dijous, 14 de setembre, a una tertúlia d'esRadio, l'emissora de Jiménez Losantos, on va explicar què havia passat: «Em sorprèn que el dissabte la nostra companya María Claber em digués: 'Escolta, has de saber que ja no hi ets més, a 13tv'. Com? Si no m'han dit res!». Un cop el periodista ha fet públic a Twitter la seva situació, les xarxes s'han omplert de missatges dedicats al director de 'La Razón'. 

 

Ara bé, aquest dimecres, 13 de setembre, Barriocanal va assistir al programa 'El mirador' de Ràdio Estel, el canal de l'Arquebisbat de Barcelona i es va comprometre a «eliminar elements de crispació» amb els canvis «que s'han començat a introduir aquest dilluns passat». TRECE ja ha eliminat de la graella un dels programes que comptaven amb col·laboradors i tertulians obertament en contra dels catalans, 'La marimorena'. Recentment la col·laboradora Karmentxu Martín deia a 'Hoy es noticia' que s'havia «d'afusellar els partidaris del referèndum». Així, Barriocanal va declarar que «aquest compromís no sempre s'ha seguit» i va demanar «perdó als catalans» per la línia que ha seguit el canal en els últims mesos. El president del canal creu que «pot existir un model de mitjà més generalista que sigui propietat de l'Església i més plural, integrador i, en definitiva, fidel a l'Evangeli». 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris