rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Aconsegueixen reduir fins a la meitat els atacs de migranya amb un nou tractament amb anticossos

Investigadors de l'Hospital King´s College han descobert que dues substàncies químiques que es troben en el cervell estan involucrats amb el dolor

El tractament és específic per a la migranya | cedida

 

La migranya és una de les malalties d'avui dia que afecta un gran volum de la població i que cada vegada és més comuna. Una de cada set persones la pateix al món i lluitar contra aquests atacs és una tasca gairebé impossible. Per aquest motiu, un grup d'investigadors de l'Hospital King's College de Londres s'ha posat a la feina per trobar un nou tractament.

El tractament, a base d'anticossos, redueix a la meitat els atacs

Aquest grup d'experts sembla que ha donat amb la tecla per calmar els seus dolorosos símptomes, ja que segons ABC, han aconseguit reduir fins a la meitat els atacs. El tractament estaria basat a prevenir la malaltia mitjançant anticossos per alterar l'activitat dels agents químics que actuen en el cervell.
 

Així doncs, els científics, de moment, han demostrat que el pèptid de calcitonina i el CGRP, dues substàncies químiques que es troben en el cervell, estan involucrats en els símptomes de dolor i sensibilitat al so i a la llum que pateixen els malalts.

Després d'utilitzar anticossos per neutralitzar un dels components en un total de 955 persones amb migranyes episòdiques i que tenien una mitjana d'uns vuit atacs al mes, van aconseguir que aquests anessin la meitat a final de mes.

Segons un dels professors de l'estudi, Peter Goadsby, que ha dirigit els assajos, ha assegurat que el tractament «redueix la freqüència i la gravetat dels maldecaps» i per tant aconseguiran que els pacients tinguin una vida més normal.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris