Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un actor de 'Juego de Tronos' s'indigna a Twitter per la violència policial de l'1-O

Liam Cunningham (lord Davos Seaworth a 'Juego de Tronos') ha seguit de ben aprop el transcurs del referèndum de l'1-O

 

Si bé hi ha multitud de personalitats que han mostrat el seu parer després de les càrregues policials de l'1-O, poques han estat tan mediàtiques com les de Liam Cunningham. L'actor, que dóna vida a lord Davos Seaworth a la sèrie 'Juego de Tronos' va seguir de ben a prop el transcurs de la jornada de l'1 d'octubre. Cunningham, va publicar diversos tuits en els quals manifestava el seu desacord absolut en referència a les càrregues policials durant el referèndum. «Acabo de veure els matons de la policia espanyola. Em pregunto si les seves famílies estan orgulloses d'ells», o «Monumental estupidesa de les 'autoritats' espanyoles. Game over!» van ser algunes de les frases que va publicar l'actor irlandès al seu Twitter.

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris