rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ada Colau assegura que va estar a punt de ser violada en dues ocasions i que un jove en patinet la va salvar

Alguns usuaris en xarxes socials han acusat l'alcaldessa d'oportunista
La alcaldessa de Barcelona, Ada Colau | Cedida

 

Sorprenents revelacions les que ha fet l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, durant el transcurs del lliurament del XII Premis 25 de novembre. En aquest acte homenatge a les víctimes de la violència de gènere, Colau afirma que va estar a punt de ser violada en dues ocasions, quan era més jove. Segons relata l'alcaldessa, la primera ocasió va ocórrer durant una de les primeres vegades que sortia de nit, quan un home la va esperar prop de la porteria de la seva casa.

 

«Estic bastant segura que m'haguessin violat aquella nit», assegura en declaracions que recull 'Periodista Digital', i afegeix: «Em trobava atrapada, perquè estava a pocs metres de casa seva i no trobava escapatòria. Vaig passar moltíssima por».

Colau assegura que el suposat agressor reia d'ella i era d'una gran envergadura, però que un noi en patinet va passar en aquell moment pel carrer, i això la va salvar de l'agressió. La segona vegada va succeir quan diversos homes van sortir d'uns vehicles quan ella anava sola pel carrer, encara que en aquest precís instant una patrulla de policia va passar per davant i això va espantar els agressors.

 

L'alcaldessa ha assenyalat també que fa falta una major sensibilització per fer front a aquests problemes, i ha reclamat una major partida del pressupost per acabar amb la violència masclista i l'assetjament a la dona.

Les xarxes l'acusen d'oportunista

Molts usuaris a les xarxes socials han acusat Colau d'oportunista i afirmen que aquestes històries són fictícies o que ha exagerat la seva versió dels fets. El que els sorprèn de tots dos relats és que algú aparegués en aquest precís moment per parar l'agressió. Per aquest motiu, molts recriminen que utilitzi un tema tan seriós amb «finalitats polítiques».

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris