rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ada Colau confessa que va tenir una novia durant la seva joventut

L'alcaldessa de Barcelona va confessar que amb «19 o 21 anys» va tenir «una novia italiana» i que «era la primera vegada que m'enamorava d'una noia»
Ada Colau en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Ada Colau va sorprendre a tothom amb una sonada confessió a Jorge Javier Vázquez. L’alcaldessa de Barcelona, que va acudir al ‘Sálvame Deluxe’ de Telecinco, va desvelar que «sempre vaig ser la rara de classe, era diferent de les meves companyes». 

 

I al fil d'aquesta «diferència» Colau va afegir: «Primer vaig estar amb un noi, en Paolo, i després vaig tenir una novia italiana, l’Elena. Va ser quan tenia entre 19 i 21 anys i era primera vegada que m'enamorava d'una dona».

Així mateix, Colau va prosseguir: «Va ser una relació llarga, de dos anys. Teníem un munt d'amics gais, formava part del nostre entorn. Tampoc ho vaig explicant, però tampoc he d'amagar-ho. Que visqui l'amor i que cadascú faci el que vulgui amb la seva vida».

 

Borratxeres i altres «pecats» de joventut

A través d’una conversa que va donar molt de sí, Jorge Javier Vázquez va anar, a poc a poc, extraient coses fins ara desconegudes de l’alcaldessa de la ciutat comptal. «Vaig tenir la meva època. Alguna borratxera, com a bona adolescent...» va explicar mentre matisava que «tocava emborratxar-se, ja que si no ho feies eres molt rara».

 

Sense deixar el record juvenil, a més, Colau va afegir que «em tornava boja i em torno boja amb Alaska» i va prosseguir: «M’encantava Sting, era molt fan seva».

 

Colau, amb Jorge Javier Vázquez a Sálvame Deluxe | Telecinco

 

Així mateix, Colau va reconèixer també haver «fumat porros». Segons va relatar l’alcaldessa «els he provat una o dues vegades... El cert, però, és que no m’han assentat del tot bé, he arribat a vomitar. Per això, no els he tornat a provar».

Tolerància zero amb la violència de gènere

Finalment, Colau va assegurar que «cap violència està justificada en cap cas» i va afegir: «Una dona mai s’hauria de sentir culpable pel seu comportament o la seva manera de vestir».

 

D’aquesta manera, va concloure la seva aparició demanant que «cadascú faci el que vulgui i porti el tipus de vida que vulgui, sempre que es tingui un respecte per als altres» .

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris