ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Ada Colau confessa que va tenir una novia durant la seva joventut

L'alcaldessa de Barcelona va confessar que amb «19 o 21 anys» va tenir «una novia italiana» i que «era la primera vegada que m'enamorava d'una noia»
Ada Colau en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Ada Colau va sorprendre a tothom amb una sonada confessió a Jorge Javier Vázquez. L’alcaldessa de Barcelona, que va acudir al ‘Sálvame Deluxe’ de Telecinco, va desvelar que «sempre vaig ser la rara de classe, era diferent de les meves companyes». 

 

I al fil d'aquesta «diferència» Colau va afegir: «Primer vaig estar amb un noi, en Paolo, i després vaig tenir una novia italiana, l’Elena. Va ser quan tenia entre 19 i 21 anys i era primera vegada que m'enamorava d'una dona».

Així mateix, Colau va prosseguir: «Va ser una relació llarga, de dos anys. Teníem un munt d'amics gais, formava part del nostre entorn. Tampoc ho vaig explicant, però tampoc he d'amagar-ho. Que visqui l'amor i que cadascú faci el que vulgui amb la seva vida».

 

Borratxeres i altres «pecats» de joventut

A través d’una conversa que va donar molt de sí, Jorge Javier Vázquez va anar, a poc a poc, extraient coses fins ara desconegudes de l’alcaldessa de la ciutat comptal. «Vaig tenir la meva època. Alguna borratxera, com a bona adolescent...» va explicar mentre matisava que «tocava emborratxar-se, ja que si no ho feies eres molt rara».

 

Sense deixar el record juvenil, a més, Colau va afegir que «em tornava boja i em torno boja amb Alaska» i va prosseguir: «M’encantava Sting, era molt fan seva».

 

Colau, amb Jorge Javier Vázquez a Sálvame Deluxe | Telecinco

 

Així mateix, Colau va reconèixer també haver «fumat porros». Segons va relatar l’alcaldessa «els he provat una o dues vegades... El cert, però, és que no m’han assentat del tot bé, he arribat a vomitar. Per això, no els he tornat a provar».

Tolerància zero amb la violència de gènere

Finalment, Colau va assegurar que «cap violència està justificada en cap cas» i va afegir: «Una dona mai s’hauria de sentir culpable pel seu comportament o la seva manera de vestir».

 

D’aquesta manera, va concloure la seva aparició demanant que «cadascú faci el que vulgui i porti el tipus de vida que vulgui, sempre que es tingui un respecte per als altres» .

Comentaris