rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ada, la desconeguda filla adolescent de Pilar Rahola

La jove estudia en un dels col·legis més elitistes del món a Suïssa
Pilar Rahola amb la seva filla Ada als premis Planeta 2017. | CatalunyaDiari.cat

 

Pilar Rahola acudia ahir als premis Planeta molt ben acompanyada. La periodista catalana apareixia a la cerimònia de la mà de la seva filla petita Ada. La jove, que el passat 25 de maig va fer 17 anys, va ser adoptada a Sibèria a principis de l'any 2000. Tot i la fama de la seva mare, l'Ada ha aconseguit passar inadvertida, sobretot perquè estudia des de fa uns anys en un dels col·legis més prestigiosos del món, situat a Suïssa.

Imatge de l'Ada, la filla de Pilar Rahola. | Cedida

 

Concretament, la institució educativa està situada als Alps i la seva tarifa és d'uns 91.390 euros anuals. L'Aiglon College, nom de l'escola, és un centre que imparteix les classes en anglès i ha comptat amb la presència de grans hereus com Marta Ortega, filla del creador d'Inditex, o la princesa Tatiana de Grècia, entre altres. Les activitats extraescolars poden fer pujar el preu anual uns 130.000 euros i consisteixen en esports com el ciclisme, el caiac, l'escalada o l'esquí.

 

Rahola, que es va casar per primer cop amb Joan Andreu Román, té una filla més gran, Sira, de 35 anys. Més tard va adoptar al seu fill Noé, procés del qual va escriure un llibre que li va valer, precisament el premi Planeta. A principis dels 2000, va conèixer al seu actual marit Roberto Cerdán Bericat, amb qui va adoptar a l'Ada.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris