Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Adrián Martín rep l'alta mèdica de l'Hospital Matern Infantil de Màlaga

El petit va alertar tothom amb la seva hospitalització a finals de la setmana passada
Adrián Martín ha rebut l'alta mèdica | Look

 

Extraordinàries notícies per Adrián Martín. El petit cantant ha rebut l'alta de l'hospital aquest dimarts, 20 de febrer, després que la seva recuperació vagi ben encaminada gràcies al seu «favorable» estat.

 

La darrera ressonància i la revisió mèdica, de fet, van confirmar el bon estat de salut del menut artista i, gràcies a això, els metges han vist adequat que aquest pugui prosseguir amb la seva recuperació des de casa

«Ja sóc a casa!!»

Ha estat el mateix Adrián Martín qui ha informat de la notícia. A través d'una publicació a Facebook, aquest ha expressat la seva enorme satisfacció expressant: «Ja sóc a casa!!».

 

Al fil de la declaració, el menut donava les gràcies al «gran equip mèdic i a tot el personal de l'Hospital Matern Infantil de Màlaga» per l'esforç que han dut a terme per la seva recuperació.

 

Finalment, el petit ha tingut una menció especial pels mitjans de comunicació en remarcar: «Gràcies pel suport mostrat durant tot aquest temps i per estar pendents de mi».

 

Adrián Martín, plenament satisfet

El pare del menut, Rafael Martín, ja va expressar ahir la seva alegria, explicant que l'evolució del seu fill era favorable. «Està força millor. Li han fet un TAC aquest dilluns i estem esperant ara els resultats» va explicar mentre assegurava que els seus «grans dolors i vòmits» ja havien cessat del tot. han cessat, per la qual cosa ja no són molèstia.

 

«Ara mateix no té dolors i no està vomitant. Està molt content i menjant molt bé», va concloure el pare d'Adrián Martín. Aquest, finalment, va dir que espera que «tot quedi en una anècdota» i que el menut es recuperi ben aviat. Ara, amb Adrián Martín a casa, la família podrà estar més relaxada i focalitzar-se en la plena atenció d'un nen, que va ser nominat als Grammy Llatins

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris