Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

AdSense, la plataforma publicitària de Google, incorpora el català

El català ja és un dels 44 idiomes que registra el programa
El sistema AdSense de la plataforma Goggle ja incorpora el català entre els seus 44 idiomes | Cedida

 

El català trenca barreres i ja forma part de la plataforma Google AdSense. El programa de publicitat contextual permetrà, a partir d'ara, publicar tota mena d'anuncis en català quan el sistema detecti aquest idioma a les pàgines webs. 

 

La novetat, que és gratuïta i s'introduirà només a les pàgines que prèviament l'hagin contractat com a sistema de gestió de la publicitat, posa a disposició dels autors de webs un dels sistemes publicitaris en català més importants i potents del món

  

 

 

Les bones notícies pel català, però, no acaben aquí. I és que la instauració d'aquest important sistema publicitari —que s'expressa, majoritàriament, a través de banners— ajudarà també a finançar les pàgines en català

 

AdSense, tota una revolució 

El programa de Google va irrompre a les xarxes l'any 2003 sota una premissa d'allò més innovadora: adeqüar la publicitat al text de les pàgines web. El sistema, bàsicament, interpreta una sèrie de paraules clau dins el text i d'aquesta manera pot publicar anuncis relacionats a la temàtica de la web. 

 

D'aquesta manera, si qualsevol persona estava interessada en una pàgina web en concret podia rebre alhora tota mena d'anuncis que guardaven una relació directa amb la pàgina en concret. 

El català, un dels 44 idiomes d'AdSense

El català, doncs, ja forma part de l'il·lustre repertori de Google pels seus anuncis. Tot i que inicialment el sistema només funcionava en anglès, el programa ha anat creixent de mica en mica fins a acabar incorporant el català 15 anys després de la seva creació. 

 

La notícia es va fer oficial el passat dimarts, 22 de maig, amb l'anunci oficial al bloc de Google. Ara doncs, el català ocupa una casella més al món virtual i es consolida com un dels 44 idiomes que ja funcionen a AdSense
 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris