Aerolíneas Argentinas deixarà d'operar vols a Barcelona a partir de l'1 de febrer

Les persones que ja tinguin els bitllets podran demanar la seva devolució o fer el viatge des de Air Europa o des de Madrid
La companyia deixarà d'oferir vols a Barcelona a partir de febrer | Twitter

 

Aerolíneas Argentinas deixarà d'oferir vols des de l'Aeroport del Prat cap a Buenos Aires i al revés a partir de l'1 de febrer del 2018 per «raons comercials lligades a l'estratègia de rendibilitat i optimització de recursos», segons explica en un comunicat.

Ja fa uns 20 dies l'aerolinia argentina va reduir de cinc a tres la frequencia de vols setmanals directes de Buenos Aires a Barcelona, segons 'Infobae'. Ara l'aerolínia argentina els ha cancelat definitivament però assegura que seguirà oferint el mateix trajecte via Madrid mitjançant l'aliança Skyteam.

 

Per a aquells viatgers que ja havien adquirit els bitllets, la companyia ofereix reubicar-los a través dels vols que operen des de Madrid i volant amb Air Europa des de la capital catalana.

 

En cas de no acceptar aquesta alternativa, es podrà sol·licitar la devolució del bitllet o mantenir-lo en una altra ruta amb data dins del 2018 sense cap despesa de gestió, més enllà de la diferència de tarifa de la nova destinació.