Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Aerolíneas Argentinas deixarà d'operar vols a Barcelona a partir de l'1 de febrer

Les persones que ja tinguin els bitllets podran demanar la seva devolució o fer el viatge des de Air Europa o des de Madrid
La companyia deixarà d'oferir vols a Barcelona a partir de febrer | Twitter

 

Aerolíneas Argentinas deixarà d'oferir vols des de l'Aeroport del Prat cap a Buenos Aires i al revés a partir de l'1 de febrer del 2018 per «raons comercials lligades a l'estratègia de rendibilitat i optimització de recursos», segons explica en un comunicat.

Ja fa uns 20 dies l'aerolinia argentina va reduir de cinc a tres la frequencia de vols setmanals directes de Buenos Aires a Barcelona, segons 'Infobae'. Ara l'aerolínia argentina els ha cancelat definitivament però assegura que seguirà oferint el mateix trajecte via Madrid mitjançant l'aliança Skyteam.

 

Per a aquells viatgers que ja havien adquirit els bitllets, la companyia ofereix reubicar-los a través dels vols que operen des de Madrid i volant amb Air Europa des de la capital catalana.

 

En cas de no acceptar aquesta alternativa, es podrà sol·licitar la devolució del bitllet o mantenir-lo en una altra ruta amb data dins del 2018 sense cap despesa de gestió, més enllà de la diferència de tarifa de la nova destinació.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris