ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Els agents que s'allotgen als vaixells atracats al port de Barcelona estan indignats amb el menú nadalenc

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han assegurat que el menjar estava en mal estat, tot i els plats que tenien al menú

 

Diversos agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional segueixen allotjats en dos vaixells atracats al port de Barcelona. Tot i que el nombre ha disminuït des que arribessin a Catalunya els darrers mesos, encara es concentren centenars d'agents en els vaixells Azurra i Rapsodi. Si fa unes setmanes, els agents es queixaven dels diversos robatoris que havien de patir a dins del vaixell i del mal estat de les instal·lacions i la neteja, a més de la mala alimentació, ara també han hagut de comprovar-ho a la nit de Nadal.

 

  

Segons han informat fonts policials al portal 'El Español', molts guàrdies civils i policies han mostrat la seva indignació davant del menú que els hi havien preparat. Desenes d'ells van decidir no menjar-se el que havien preparat i pagar-se el sopar en un altre lloc. La crítica i malestar dels agents no tenia res a veure però amb els plats que s'havien de servir la nit del 24 de desembre.

 

 

Hi havia sopa de galets, pasta amb marisc, rostit de vedella, o bacallà entre altres plats, a més de postres tradicionals. Però aquest no ha estat el motiu de la seva indignació, sinó l'estat del menjar. Ells mateixos ho han volgut plasmar amb fotografies que han publicat a les xarxes socials.

 

Inquietud per l'alimentació, serveis i instal·lacions

Recentment, en una carta que van fer arribar centenars de guàrdies civils, van voler fer saber la mala experiència que estan vivint. La seva dieta es basava a menjar pasta, de dia i de nit, gairebé cada dia, perquè «quan demanes carn, et diuen els mateixos que la serveixen que demanis una altra cosa, que la carn no hi ha qui se la mengi», mentre que plats com l'amanida «amb sort la veiem una vegada a la setmana».

 

Però el menjar no és l'únic, ja que les insta nacions i serveis no són els adequats per viure-hi durant un llarg període de temps. Les cabines, asseguren, no tenen ventilació i només poden ventilar-la obrint la porta cap al passadís. A més, van lamentar que devien rentar-se la roba ells mateixos als lavabos i eixugar-la penjant-la pels passadissos.

Comentaris