rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Agredeixen una periodista de TV3 amb una bandera durant la manifestació unionista a Barcelona

Els manifestants cridaven «TV3, manipuladora» i en acabar el directe l'han insultat

 

Centenars de milers de persones es van concentrar aquest diumenge a la plaça Urquinaona i van manifestar-se a favor de la unitat d'Espanya. La manifestació, encapçalada pel president de Societat Civil Catalana, Mariano Gomà; l'escriptor Mario Vargas Llosa; membres del PP com Dolors Montserrat, Andrea Levy, Xavier García Albiol o Cristina Cifuentes; membres de Ciudadanos com Albert Rivera, Inés Arrimada, o José Manuel Villegas; o del PSC com Salvador Illa o Josep Borrell va acabar davant l'Estació de França sota el lema «Recuperem el seny». Membres de l'organització xifren els assistents en 900.000, mentre que la Guàrdia Urbana de Barcelona parla de 350.000 persones. La manifestació va transcórrer majoritàriament amb normalitat, però també s'han denunciat alguns incidents o agressions.

 

 

És el cas d'una de les periodistes de TV3, que va organitzar un desplegament per poder cobrir i informar el que passava durant la manifestació, que va rebre un cop mentre informava en directe. La periodista estava informant des d'una plataforma elevada on darrere seu es veia la quantitat de persones que havien assistit a la manifestació, mentre que de sobte un dels manifestants que duia un pal amb una bandera lligada, l'ha allargat i li ha donat un cop a la cara, mentre parlava en directe. Tot seguit, el càmera ha reaccionat i ha enfocat l'agressor, que s'ha anat allunyant del lloc mentre cantava, com la resta d'assistents, «TV3, manipuladora». Quan ha acabat el directe, l'han insultat dient-li «puta» i «zorra». De fet, alguns dels periodistes de la televisió pública catalana van optar per utilitzar micròfons sense el logo de la televisió, per evitar intimidacions. És el cas de Xavi Rossinyol, que va explicar a través del seu compte de Twitter que va començar treballant amb el micròfon de TV3, però que «un grup no el va deixar parlar» i «van passar al micròfon negre per poder garantir el contingut». 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris