URGENT

Desallotgen de matinada l'acampada de plaça Universitat

Així és la cistella de Nadal que Inditex regala a tots els seus treballadors a Espanya

Entre els seus productes s'hi pot trobar un lot de vins, torrons de marques espanyoles i el formatge, tot i que els treballadors d'Amancio Ortega no reben cap pernil

Els productes que es regalen en la cistella de Nadal d'Inditex | Facebook / UGT

 

Amancio Ortega ja ha començat a repartir entre tots els seus treballadors els esperats lots i cistelles de Nadal. Tots els treballadors dels centres logístics d'Inditex els reben, a més de tots els empleats que conformen cadascuna de les plantilles de les aproximadament 1.800 botigues de totes les marques d'Inditex a tota Espanya. Al costat de les seves respectives cistelles de nadal també reben les pagues extra de desembre.

I és que per a molts el mes de desembre i els seus lots és el regal més esperat per omplir els rebosts de vins, caves, torrons i embotits variats. I el lot de Nadal dels treballadors d'Inditex no és cap excepció. Els treballadors consideren que és molt complert però que, com ja està sent costum des de fa anys, Amancio Ortega no regala pernils, segons ‘Economía Digital’.

 

Sense pernils però amb ibèrics

Els treballadors de Zara, Berhska, Massimo Dutti, Oysho, entre altres, sí que es poden trobar productes ibèrics com són embotits en barra com el llom i el salsitxó. Tampoc pot faltar un formatge, i en aquest cas es regala un formatge semicurat de la marca Campoduero. A més s'afegeixen productes com a pots d'olives, pimentó i tes verds que donen més varietat a tot l'assortiment.

 

Les begudes nadalenques

Inditex normalment té cura en l'elecció de begudes per als seus lots de Nadal. En les cistelles d'aquest any s'ha rebut un lot de vins del celler Marquès de Riscal, amb denominació d'origen de la Rioja i Rueda. També hi ha una ampolla de ginebra, xampany de la marca francesa Lallier i una ampolla de vermut d'edició especial 'gourmet' de Zarro.

 

Per endolcir els seus treballadors

Tampoc podrien faltar els productes més dolços d'aquestes festes, els torrons i polvorons. L'assortiment de torrons que s'ha regalat és de la marca Picó, com en anys anteriors, a més de polvorons i xocolates de la coneguda marca Lacasa. Finalment, Inditex vol seguir endolcint als seus treballadors amb galetes de xocolata i ametlles asturianes, moscovites de Rioalto i el característic i tradicional caramel en forma de bastó de ratlles blanques i vermelles, anomenat 'Candy Cane'.