Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Així és la senzilla i humil vida de Gabriel Rufián fora del Parlament

El polític viu juntament amb la seva parella i el seu fill en un pis normal de Sabadell del que encara en paga la hipoteca
El diputat d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián. | CatalunyaDiari.cat

 

El diputat d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, s’ha convertit en un dels polítics més actius al Parlament. Per a molts és considerat un professional molt compromès amb la població pel simple fet de criticar públicament en les reunions parlamentàries i a través de les xarxes socials a aquells dirigents que no fan les coses ben fetes i per defensar els interessos dels ciutadans. Tanmateix, encara que avui sigui un personatge molt important per a la política catalana, la seva sort no va ser sempre igual.

El diputat prové d’una família humil d’immigrants andalusos que es va mudar a Catalunya per millorar les seves condicions laborals. Aquest va poder estudiar Relacions Laborals a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i va aconseguir una feina en una empresa de selecció de personal que més tard, amb la crisi, va haver de tancar. Rufián va estar alguns mesos a l’atur fins que va decidir muntar un negoci propi que no va acabar sortint com esperava. A conseqüència d’això va començar a involucrar-se cada vegada més amb la política a través de la plataforma independentista ‘Suma’t’ fins que va aconseguir guanyar les eleccions que el van fer asseure en una butaca del Parlament.

 

Amb aquest cop de sort l’economia del membre d’ERC va millorar bastant, ja que fins al moment només havia obtingut 7.159 euros de FOGASA i 1.000 per alguns articles publicats en diaris catalans. No va ser fins llavors i fins a conèixer la seva actual parella, Mireia Varela, que la seva vida va començar a encarrilar-se. Rufián va conèixer a la que ara és la mare del seu fill de 6 anys al metro. Després de veure-la cada dia a la mateixa parada al final va atrevir-se a donar-li un paper amb el seu número de telèfon i el seu correu electrònic.

 

Varela encara no havia ni començat els seus estudis de Llengua i Literatura Espanyola a la UAB, que fa finalitzar el 2015. Tanmateix, això no els va privar de començar una vida junts i van comprar un pis al barri de la Creu Alta, a la ciutat de Sabadell, pel que encara estan pagant la hipoteca de 178.500 euros. Els tres membres de la família fan vida de ciutadans normals i no paren de fotografiar-se assistint a concerts, recitals i festivals de música, tots enfocats als seus interessos: la dansa i la literatura.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris