rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Així és l'actual xicot de la princesa Teodora de Grècia, cosina del rei Felip VI

Es tracta d'un jove advocat nord-americà especialitzat en indemnitzacions

 

La princesa de Grècia i Dinamarca, Teodora, fa més d'un any que surt amb un home nord-americà. Així ho ha anat mostrant a les seves xarxes socials on ha publicat múltiples fotografies al costat de la seva actual parella. Es tracta de Matthew J. Kumar, un prestigiós advocat especialitzat en querelles per indemnitzacions que viu a Los Angeles. La jove va conèixer Kumar en aquesta mateixa ciutat mentre ella treballava com a actriu a la meca del cinema. En un primer moment, ell no sabia que era una princesa però quan va conèixer la seva procedència tampoc li va importar.

Uns mesos més tard, la princesa no només havia mostrat a tots els seus seguidors el seu nou acompanyant, sinó que ja l'havia presentat als seus pares, els Reis de Grècia i fins i tot a la família reial espanyola, amb la qual mantenen vincles familiars. Els dos van estar presents a la festa que va celebrar Pablo García el passat mes de juliol pels seus 50 anys, on el jove pretendent va conèixer el Rei Felip VI, primer de Teodora, la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, entre d'altres.

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris