Així és Paloma Rocasolano, la mare de la reina Letizia

L'àvia de la princesa d'Astúries manté la seva feina de tota la vida, utilitza el transport públic i viu en un pis de 37 metres quadrats
Així és Paloma Rocasolano, l'altra àvia de la Princesa d'Astúries | ED
 

Paloma Rocasolano és l'àvia materna de la princesa d'Astúries però no compta amb la cobertura mediàtica que sí té la seva família paterna. Encara que fa uns anys evitava qualsevol trobada amb la premsa o fer aparicions públiques, ara Paloma està més accessible a mostrar-se davant els mitjans.

L'abans i el després | Informalia
 

La mare de Letizia cuida ara el seu estilisme gairebé tant com la seva filla i a més ambdues comparteixen el gust per la moda. Ha abandonat la seva aparença de fa uns anys per una estètica cuidada i més moderna, i alguns experts asseguren que fins i tot s'ha sotmès a diversos retocs, com ara una rinoplàstia, una injecció de botox o infiltracions d'àcid hialurònic amb freqüència.

 

El seu canvi de look l'ha empès a acudir a més esdeveniments on participa la seva filla, encara que com és normal acostuma a situar-se bastant allunyada de la seva família, però intenta aprofitar qualsevol moment per saludar la seva filla encara que sigui des de la distància. Una de les dates imprescindibles del seu calendari és el lliurament de premis que porten el nom de la seva néta, els Premis Princesa d'Astúries.

Malgrat els seus llaços amb la família reial, Paloma Rocasolano manté la seva feina, viu en un pis de 37 metres quadrats i utilitza el transport públic. Treballa de delegada sindicalista del cos d'infermeres de SATSE, en concret en una fundació lligada a la cooperació internacional. Cobra uns 2.000 euros mensuals, una nòmina similar a la de qualsevol companya amb una mateixa antiguitat, i a més acudeix a la universitat per estudiar Geografia i Història, una recomanació de la seva pròpia filla.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Paloma és també una usuària habitual del transport públic de Madrid, i visita Sarsuela per estar amb la seva filla i les seves nétes sempre que la seva feina l'hi permet. Encara que en aquest cas, la Casa Reial envia un vehicle amb xofer per recollir-la.