rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Així era Sandra Domecq, l'exdona morta de Bertín Osborne per la qual encara plora

La cançó 'Cai' que va cantar Nena Pastori li va recordar a la mare de les seves tres filles grans que va morir a causa d'un càncer en 2004 | Per a ell, «era una dona espectacular»

 

Bertín Osborne no va poder contenir les llàgrimes en el primer dels programes de la nova temporada de 'Mi casa es la tuya' en sentir cantar a Niña Pastori, a l'entrevista dedicada a Antonio Carmona. Eugenia Osborne, la filla gran del presentador, ha assegurat que la cançó 'Cai' li porta sentiments molt especials a Bertín i li recorda molt a Sandra Domecq, mare de les seves tres filles grans que va morir l'agost de 2004. Bertín i Sandra van estar feliçment casats durant 12 anys des del 1977. Fruit de la seva relació van néixer les seves tres filles, Eugenia, Alejandra i Claudia, a més d'un fill, Christian, que va morir per problemes hepàtics just després de néixer. El 1989, la parella va decidir continuar per camins separats just al moment en què Sandra va anunciar el seu tercer embaràs. Quan va néixer la nena, Osborne no va fer acte de presència a l'hospital.

Aquests fets, a més del distanciament amb les seves filles van ser temes molt comentats pels mitjans de comunicació. Malgrat tota la polèmica que va generar la seva separació, en alguns actes públics se'ls veia mantenir una molt bona relació d'amistat. Més tard el presentador va confessar que li havia estat infidel i que li va demanar perdó «no una vegada sinó mil vegades». No obstant això, el que Bertín mai va poder imaginar és que a Sandra li diagnostiquessin càncer i lamentablement morís amb 51 anys a Sevilla l'any 2004.

 

La seva exdona sempre ha estat present en la vida del presentador, malgrat els seus moments de desavinença. En un moment donat, Bertín va confessar que per ell, Sandra Domecq «era una dona espectacular». Segons el portal 'Vanitatis', per al públic era la «gran dama» per la seva presència, saber estar i la seva discreció, tot i que era coneguda per la seva relació amb Osborne.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris