rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Així va ser la vida d'Antonio Orozco al costat de Susana Prat, la mare del seu fill Jan

La parella va crear la seva pròpia empresa i van viure junts en un adossat a la localitat de barcelonina de Vallirana
Antonio Orozco durant el funeral de Susana Prat a Sitges | Gtres

 

Aquest dijous 26 d'octubre, la mare del fill d'Antonio Orozco, Susana Prat, moria amb 44 anys després de molt de temps lluitant contra un càncer de coll d'úter. Un dur cop per a l'artista, que ha sofert la pèrdua d'una peça fonamental a la seva vida des de fa molts anys. Quan el cantant i Susana es van conèixer, l'artista encara no havia fet el salt a la fama i van començar una vida junts a la localitat barcelonina de Vallirana, on l'artista i la seva aleshores parella van començar un negoci en comú, Semillas del Silencio S.L., una empresa que segons recull 'Semana', es dedicava al comerç d'articles per a la llar, mobles i ferreteria.

Fa nou anys, la parella es va convertir en pare del seu primer fill, Jan, qui ha estat el més important per a tots dos i una de les raons per les quals van romandre units fins als últims dies de Susana. Encara que poc després que el seu fill naixés la parella va decidir continuar per camins separats, sempre han mantingut una estreta relació d'amistat: «L'adoro, la respecto i cada dia la miro com si fos l'últim minut que la tindré», deia el cantant en una entrevista en 2012. De fet, la seva relació era tan bona que fins i tot Susana era amiga de l'actual parella d'Antonio, Mariola Orellana, qui va haver de donar-li a conèixer la trista notícia: «Sempre estaràs a la meva vida», escrivia Orellana en un sentit missatge amb el qual l'ha homenatjat a les xarxes.

 

A través d'un comunicat de l'agència que el representa, Antonio Orozco ha anunciat que els seus propers concerts han estat suspesos. Aquest dur cop no només afectarà la vida del cantant, sinó a la del seu fill Jan, qui ha perdut una peça fonamental en la seva vida i necessitarà tot l'afecte de la família per superar aquest moment. Segons podem veure en el perfil d'Instagram d'Orozco, el petit sempre tenia present a la seva mare i l'esmentava fins i tot en algunes publicacions. Ara serà l'àvia de Jan, al costat de l'entorn més proper de la morta, la que es converteixi en una figura imprescindible per a ells en absència de Susana.

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris