rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Les ajudes econòmiques que pots demanar aquest any a Catalunya

Les cinc ajudes aniran destinades a tot tipus de col·lectius socials
Les noves ajudes de l'estat són a l'abast de tothom | Cedida

 

El 2018 arriba equipat de noves ajudes econòmiques. Des de fa un parell de mesos, en aquest sentit, els ciutadans de l'estat espanyol poden gaudir de diferents ajudes econòmiques —a nivell estatal i autonòmic— , i que estan destinades a autònoms, estudiants, pares novells i persones a l'atur.

 

Es tracta, doncs, d'un total de cinc plans destinats íntegrament a les millores de l'atenció i l'economia familiar. Tot seguit, t'ensenyem quins són aquests ajuts socials. 

 

 

 

Les ajudes, al detall

Pla Prepara. Parlem d'un programa aprovat el febrer de 2011 i que vetlla per persones a l'atur des de fa molt temps. En aquest cas, se'ls proporciona una ajuda d'entre 400 i 450 euros al mes al llarg de mig any. L'ajuda, en aquest sentit, s'ha prorrogat fins al mes d'abril d'aquest 2018.

 

Ajudes a la paternitat. Totes aquelles famílies que tinguin un fill —nascut o adoptat— podran servir-se d'aquesta iniciativa. La remuneració establerta és de 600 euros anuals durant els tres pròxims anys. Això si, l'ajuda variarà en funció de la Comunitat Autònoma.Bono social. Destinada a les famílies que tenen pocs recursos econòmics, els ajudarà a afrontar els pagaments de la llum. Tots aquells que rebin l'atenció, es poden arribar a estalviar prop de 200 euros anuals. Ajuda familiar. Adreçat a famílies nombroses, monoparentals i les persones amb familiars amb discapacitat. Aquestes poden gaudir d'un Xec Familiar 2018 que produirà una deducció de l'IRPF d'1.200 euros o 2.400 euros.

Ajudes al lloguer i amb la compra d'habitatges. El Pla Estatal d'Habitatge —estipulat entre 2018-2021— promou la compra i el lloguer d'habitatges. A més, el pla vetlla exclusivament per a persones menors de 35 anys que rebran un ajut de fins al 40% de la renda mensual. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris