rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alba Carrillo aprofita la felicitació de l'aniversari del seu fill a l'Instagram per a llençar indirectes al seu ex Fonsi Nieto

«He sigut la persona que t'ha acompanyat en els teus primers passos, la teva primera dent, la teva primera caiguda, et vaig ensenyar a llegir, a veure la vida amb il·lusió, que som un equip guanyador i moltes coses més»

 

 

Lucas és el fill que uneix a la trencada parella Alba Carrillo i Fonsi Nieto. Aquest dilluns, 17 d'octubre, ha fet 7 anys. La seva mare l'ha felicitat en el seu perfil d'Instagram, amb indirectes incloses, i polèmica servida. L'exconcursant de ‘Supervivientes’ acompanya la foto amb un comentari: «He sigut la persona que t'ha acompanyat en els teus primers passos, la teva primera dent, la teva primera caiguda, et vaig ensenyar a llegir, a veure la vida amb il·lusió, que som un equip guanyador i moltes coses més». Aquestes paraules van dirigides al pare de la criatura. Alba defensa a mort la relació estreta que té amb el seu fill: «Hi ha gent que s'obstina a fer tall a la mar però hi ha coses irrompibles, indestructibles, indelebles com l'amor d'un fill i la seva mare. I més concretament el nostre». Segueix: «Hem saltat obstacles que no hauria de saltar una mare amb el seu fill en braços però viure a l'estil cangur et fa crear un vincle tan poderós que genera fins i tot enveja».

Per si això no fos poc, es defensa dels que l'acusen de ser una mare dolenta: «En honor a la veritat diré que sóc una bona mare perquè tu m'has ensenyat. Pot semblar pretensiós però és veritat, Jo SÓC perquè tu ETS. M'auto felicito per ser la teva mare». Amb aquestes paraules, acaba la felicitació. Un missatge contundent amb doble sentit, que ha escrit en el comentari de la instantània. Per la seva banda Fonsi, ha comentat simplement que avui és un dia especial pel seu fill i que està preparant-li una gran festa d'aniversari, sense replicar-li res ni sentir-se al·ludit. Fonsi no ha volgut entrar en polèmica, segons explica el portal ‘Chic’.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris