rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada dia al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Alba Carrillo es prepara per anar de creuer amb el seu fill Lucas després de tornar de 'Supervivientes 2017'

CatalunyaDiari.cat
Alba Carrillo durant la final de 'Supervivientes 2017' | Telecinco

 

Alba Carrillo reprèn la seva rutina diària després de la tornada de 'Supervivientes 2017'. La model ha deixat constància d'algunes de les primeres coses que ha fet al seu Instagram, on per exemple aquest cap de setmana presumia d'haver-se despertat feliç amb el seu fill o d'estar menjant-se una hamburguesa en companyia de Lucas després de diverses setmanes passant gana a l'illa d'Hondures. I és que després de tres mesos sense veure al seu petit, una de les prioritats d'Alba és passar el màxim temps possible amb ell.

 

En aquest sentit, la revista 'Lecturas' ha anunciat que la model té pensat embarcar-se en un creuer al costat del seu fill i gaudirà d'unes merescudes vacances que podrà pagar-se gràcies als diners guanyats al reality. Segons informa la publicació, Alba i Lucas es pujaran a un creuer de la companyia Disney, un viatge que té un cost a partir dels 1.300 euros, segons el recorregut i la durada. Durant el viatge, podran gaudir de la companyia dels seus personatges així com d'una infinitat d'activitats. 

 

 

Piscines amb tobogans, spa, restaurants inspirats en les pel·lícules i els personatges de Disney... està clar que Alba vol «recuperar el temps perdut» amb el seu fill i ara que s'ho pot permetre no pensa tenir cura de les despeses. «Tot esforç té la seva recompensa», escrivia a Instagram amb un llibre promocional del creuer. No obstant això, també haurà de fer front a la polèmica. Malgrat que encara no s'ha pronunciat sobre aquest tema, la top haurà de reunir-se amb Fonsi Nieto, el pare de Lucas, per tractar el tema de la denúncia que aquest ha interposat a la mare de Carrillo, Lluïa Parent, per portar al nen a la final de 'Supervivents' sense el seu consentiment.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris