Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alba Carrillo presentarà una secció d'esports a 'Sálvame'

«Si els tenistes no m'aguanten que s'aguantin perquè aniré per ells», ha sentenciat la jove

Alba Carrillo, molt entusiasmada amb la seva nova feina a 'Sálvame' | Telecinco

 

La model Alba Carrillo està d'enhorabona. Malgrat els fronts oberts que té amb les seves exparelles, Fonsi Nieto i Feliciano López, l'exconcursant de 'Supervivientes' començarà la setmana que ve a treballar com a col·laboradora de 'Sálvame', un projecte que li fa molta il·lusió encara que ha generat tot tipus d'opinions entre els seus companys de feina. «Seré companya vostra, treballaré a 'Sálvame diario'», ha anunciat la jove a 'Sábado Deluxe', on també ha explicat que presentarà una secció concreta. «Faré una secció del que més domino al món que és l'esport. Seré el nexe d'unió entre 'Sálvame' i l'esport», anunciava, avisant a més que anava a donar-ho tot: «Si els tenistes no m'aguanten, que s'aguantin perquè aniré per ells». El vídeo complet de la presentació d'Alba Carrillo com a col·laboradora de 'Sálvame' es pot veure a través d'aquest enllaç.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris