rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alba Carrillo relata la seva «odissea» als Estats Units durant les seves vacances familiars

La model, el seu fill i la seva mare ja han tornat a Espanya i estan bé

 

Alba Carrillo, el seu fill Lucas i la seva mare, Lucía Pariente, ja han tornat a Espanya després de les seves accidentades vacances als Estats Units. La model i els seus familiars es troben en bon estat i el petit Lucas ha pogut començar les seves classes després que, durant el viatge, l'huracà Irma els obligués a posar punt final a les seves vacances de manera precipitada. No obstant això, la veritat és que la seva estada a Miami ha estat marcada també per la polèmica al nostre país, raó per la qual la model ha decidit aclarir tots els fets a través de les xarxes socials. I és que els maldecaps d'Alba i la seva família els han arrossegat després que es conegués que Fonsi Nieto havia sol·licitat la custòdia del seu fill i es considerava la possibilitat que Carrillo hagués decidit marxar sense avisar-lo ni consultar-l'hi.

«Ha estat una autèntica odissea a l'espai! Primer el segrest del meu compte d'Instagram [...] Érem a Miami, després vam ser a Orlando, al vaixell de Disney, que li vaig prometre a Lucas abans d'anar a 'Supervivientes' i, a durant el recorregut amb el creuer, van avortar el viatge i ens van portar a terra. El nostre vol no sortia i vam haver d'agafar un cotxe setze hores fins a Charlotte (hi havia uns embussos infernals). D'aquí vam agafar un altre vol cap a Boston i d'aquí a Madrid», ha explicat la model, que reconeix que han passat molta por i que la situació ha estat bastant caòtica. «Les companyies aèries i els aeroports (en concret el d'Orlando) eren un caos i no ens donaven notícies de cap tipus».

 

D'altra banda, Alba ha aclarit que arran de l'atac informàtic que va patir en el seu compte d'Instagram, li havien esborrat diverses fotos del seu perfil i que per això no apareixien les imatges que tenia al costat de la seva «no-parella» i que havia avisat Kiko Matamoros a 'Sálvame' de la seva presència, aixecant rumors sobre si podrien haver trencat la relació. «El 'piratilla' en qüestió ha decidit esborrar-me les fotos d'aquest estiu (les penso tornar a posar durant aquests dies), entre les quals les que tinc amb la meva 'no-parella'. Alguns s'han assegurat que ja no estem junts. Res més lluny de la realitat. M'ha cuidat aquests dies més que mai perquè ens hem trobat l'huracà als Estats Units».

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris