rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alba Carrillo torna a rebre tractament en la clínica López Ibor

La model va acudir acompanyada de David Vallespín i en el trajecte van ser parats per un policia municipal
Alba Carrillo ha retomado su tratamiento en la clínica López Ibor | Gtres

Després de conèixer que la que fos advocada d'Alba Carrillo, Teresa Bueyes, li ha reclamat que li aboni les minutes que li deuen en el termini d'un mes, la model ha tornat a acaparar els titulars de forma paral·lela per un assumpte completament diferent: el seu retorn a la clínica López Ibor, on des de fa mesos rep tractament, tal com ella mateixa ha explicat. I és que en el mes de febrer, la model va confessar que arrel del seu divorci amb Feliciano López va estar ingressada en la clínica un dia i des de llavors rep tractament ambulatori, un tractament que sembla haver reprès ara que han passat les seves vacances i ja fa un temps que va tornar de 'Superviventes'.

Segons assegura 'Lecturas', encara que fa més d'any i mitjà que ho va iniciar, Carrillo encara continua acudint a les visites amb el seu metge i no ha estat res d'alta, si bé pot fer una vida completament normal. No és per menys tenint en compte a més els creixents problemes que aguaiten a la jove: la demanda de la custòdia del seu fill que Fonsi Nieto vol demanar, el judici pendent amb Feliciano i l'accidentat viatge que ha viscut al costat de la seva mare i Lucas quan es van embarcar rumb a Miami en un creuer Disney són solament alguns d'ells.

 

I és que en el seu moment a dia Alba també han d'enfrontar-se a una altra sèrie de problemes més quotidians però que sumats als ja existents segur que suposen la gota que satisfà el got. A la clínica López Ibor la model havia acudit acompanyada del seu «No-Novio», David Vallespín, i durant el trajecte un policia municipal els va detenir perquè anava circulant portant el paragolpes del seu vehicle, un BMW, penjant pel lateral. Afortunadament, la seva relació amb l'enginyer aeronàutic va d'allò més bé i est la va ajudar en tot el que va poder i la va acompanyar a tot moment.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris