rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Aldi torna a posar a la venda el difusor de perfum per la llar igual que el de Jo Malone

El preu dels productes aromàtics d'aquesta prestigiosa marca ronda els 40 o 50 euros
Les fragàncies que pots trobar a Aldi. | Aldi.

 

Si hi ha un producte d'Aldi que causa veritable furor entre tots els seus clients és, sense cap dubte, la imitació dels ambientadors per la llar de la coneguda i luxosa marca Jo Malone. Un dels últims productes que es va esgotar ràpidament als supermercats va ser les fragàncies amb difusor per la llar.

 

Segons informa el diari britànic ‘The Sun’, tot i que el passat mes de desembre es va convertir en un èxit rotund als supermercats del Regne Unit, Aldi ha decidit tornar a vendre aquests ambientadors. «A causa de la immensa demanda» la cadena ha llançat novament diferents aromes d'aquestes fragàncies per la llar.

Alguns dels aromes que es poden trobar són: llima, alfàbrega i mandarina, magrana i maduixa, i pera. A més, aquestes fragàncies es caracteritzen per ser la imitació dels productes de Jo Malone, els quals poden arribar a superar els 50 euros. I és que, mentre a Aldi es pot comprar aquest producte per uns 4 euros, a Jo Malone es venen per uns 50 euros l'ampolla. 

 

 

L'èxit de les imitacions de Jo Malone

No obstant això, no és la primera vegada que Aldi aposta per llançar les versions assequibles de productes estrella de Jo Malone. El seu gran èxit de vendes va ser gràcies a les veles aromàtiques que segons els clients, eren pràcticament iguals, però gairebé un 90% més barates.

 

Així doncs, Aldi han anat llançat més productes inspirats en la prestigiosa marca. La cadena de supermercats també va apostar per vendre difusors de perfum per la llar amb el mateix disseny i aroma que les originals. No obstant això, i com ja ha passat altres vegades, no és segur que aquests productes arribin a tots els establiments d'Aldi.

Les espelmes aromàtiques de Jo Malone vs. les d'Aldi   | Cedida

 

El difusor de perfum d'Aldi vs. el de Jo Malone | Cedida

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris