rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Alejandro Albalá explica tots els detalls sobre la seva relació amb Chabelita

El jove ha acudit per primera vegada al plató de 'Sábado Deluxe'
Imatge d'Alejandro Albalá a 'Sábado Deluxe'. | Cedida

 

Alejandro Albalá s'ha assegut per primera vegada en el plató de 'Sábado Deluxe' per parlar sobre els veritables motius de la seva recent ruptura amb Chabelita, així com dels secrets de la família Pantoja. El jove s'ha cansat de callar i s'ha mostrat totalment disposat a revelar molts secrets que fins al moment estaven molt ben guardats, tal com explica 'Diez Minutos'. Només començar l'entrevista, el jove s'ha sentit molest per les contínues insinuacions que ha hagut de suportar sobre la seva condició sexual. Sobre aquest aspecte ha explicat que no entén per què se l'ha atacat titllant-lo d'homosexual i confirma que «M'agraden les dones, però no entenc per què intenten ofendre'm cridant-me gai».

A l'hora de parlar sobre la seva relació amb Chabelita, el jove ha destapat els motius pels quals van posar punt final a la seva relació: «Vam trencar el 3 de setembre perquè mai vaig superar les infidelitats i ella tampoc ha arribat a superar-ho. Em va demanar perdó una vegada davant de tothom, però ella mai va arribar a ajudar-me a superar-ho». A més, va afegir que Isa li recriminava que ell mai l'havia estimat i fins i tot que l'havia enganyat. Després de la ruptura de la parella, s'ha pogut veure a Chabelita amb Alberto Isla a París, un fet que el jove ha confirmat, ja que se'n va assabentar a través d'un amic. Sobre el tema explica que «No em consta que hagin estat de manera íntima, però sí que m'ha arribat informació que quan ho deixàvem quedava amb ell».

 

Un fet que ha sorprès realment els col·laboradors ha estat quan Albalá ha parlat sobre les infidelitats que ha patit amb Chabelita. «He patit set infidelitats al llarg dels nostres tres anys de relació, que jo hagi vist mitjançant missatges», afirma. A més, qualifica la seva relació amb Chabelita com a «tòxica» a causa de totes aquestes infidelitats que ha sofert durant la seva relació de tres anys. Segons relata, la jove li prometia que canviaria, però després mai ho acabava fent: «Ella em prometia que la situació canviaria, però ella feia el que li donava la gana per darrere. Aquesta vegada semblava que sí que havia canviat i ha marxat amb Alberto Isla».

Un altre fet sorprenent ha estat quan el jove ha relatat que Isa era la que provocava la seva ira, ja que intentava provocar-ho explicant-li com eren les seves trobades sexuals amb altres nois: «Chabelita flirtejava amb altres nois davant meu i em deia el que feia amb altres homes al llit per provocar-me». Abans d'abandonar el plató, Albalá va confessar que «va ser Chabelita la que va proposar casar-nos i jo vaig acceptar perquè estava molt enamorat». Després de mostrar-se penedit de la seva decisió, el jove li ha demanat davant de tota Espanya el divorci. A més, abans de marxar, ha deixat una sorprenent notícia amb la qual Isa volia guanyar una gran quantitat de diners en forma d'exclusiva. Tots dos pensaven casar-se per l'església a Espanya. Una notícia que no ha deixat a ningú indiferent i que segur que a la família Pantoja no li haurà fet gens de gràcia.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris