rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

Alejandro Albalá sobre la denúncia d'Isabel Pantoja a la seva mare: «Ella s'ho ha buscat»

La parella de Chabelita amb prou feines manté relació amb la seva mare, Paz Guerra, i prefereix viure la seva vida sense ella i al costat de la família Pantoja

 

Chabelita i Alejandro Albalá | Cedida

 

Isabel Pantoja ha amenaçat amb un avís Paz Guerra, la mare d'Alejandro Albalá, parella de la seva filla Chabelita, perquè deixi de parlar de temes familiars. Si no ho fa, emprendrà mesures legals, és a dir, una demanda judicial. Tot i que Alejandro amb prou feines manté relació amb la seva mare —i prefereix viure la seva vida sense ella i al costat de la família Pantoja— sembla que aquest nou front obert entre la seva sogra i la seva mare l'ha fet pronunciar-se, encara que no com molta gent esperava. Segons informa 'ESdiario', l'entorn d'Albalá ha assegurat que la seva reacció després d'assabentar-se de l'amenaça de demanda d'Isabel Pantoja a Paz Guerra va ser: «Ella s'ho ha buscat». I és que sembla que Alejandro ha trencat el contacte amb la seva mare i segueix immers a la seva vida de «somni» que manté amb Isa Pantoja. 

Paz, per la seva banda, no entén l'actitud del seu fill i menys quan ell va anar a refugiar-se als seus braços després de la ruptura. No obstant això, l'avís de demanda d'Isabel no ha espantat Guerra i no està disposada que ningú la faci callar: «Em va arribar un avís d'Isabel perquè deixés de parlar, però jo no penso callar», va sentenciar la mare d'Albalá. Les últimes informacions apunten que la cantant ja ha donat instruccions a la seva advocada Cinthya Ruiz perquè iniciï accions legals contra la sogra de Chabelita. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris