rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alejandro Parreño protagonitza el moment estel·lar del concert de David Bisbal a València

El cantant d'Almeria va convidar a l'esdeveniment als seus amics, Natalia Rodríguez i Alejandro Parreño, amb els qui va passar una gran vetllada

 

 

David Bisbal continua amb la seva gira 'Hijos del mar', recorrent la península per a posteriorment dedicar-se a la seva gira mundial. Divendres passat, 9 de juny, l'artista va trepitjar la Ciutat de València acompanyat de dos dels seus millors amics que va conèixer en el concurs 'Operación Triunfo'. Natalia Rodríguez i Alejandro Parreño han sigut els convidats especials al concert del d'Almeria. Els tres artistes van pujar fotografies junts als seus comptes d'Instagram en els moments previs al tan esperat esdeveniment. Segons relata 'FórmulaTV', la gran sorpresa va arribar quan, una vegada començat el concert, Alejandro Parreño va ser convidat per Bisbal a pujar a l'escenari i van cantar junts una de les més conegudes balades de David: 'Silencio'. Els dos artistes van aconseguir enlluernar al públic amb la seva espectacular actuació.

I és que 'OT. El reencuentro' va ser una gran oportunitat per a reprendre amistats entre els artistes que a causa de la seva carrera professional i altres inquietuds han estat separats més temps del previst. Malgrat els rumors respecte a l'actitud de David Bisbal enfront dels seus companys, el cantant andalús ha aconseguit demostrar que, efectivament, solament es tractava d'un rumor, i que la seva relació amb els seus excompanys és més que bona.

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris