rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

Alessandro Lequio retreu d'«immoral» Belén Esteban

Aquesta vegada les tensions del comte italià colpejen a la 'princesa del poble' i critica que hagi explicat públicament una trucada de María José Campanario i el seu contingut
Alessandro Lequio i Belén Esteban | Lecturas

Dimecres passat, dia 9 d'agost, Belén Esteban va rebre una trucada per sorpresa de la seva eterna rival María José Campanario, dona del torero Jesulín de Ubrique, expareja de la princesa del poble: «em va cridar i em va dir que volia tenir una amistat amb mi». Campanario roman ingressada des de fa mesos en un hospital psiquiàtric a causa que pateix una malaltia mental. Actualment segueix tractament al centre de salut mental i no s'ha guarit encara. Entre els seus actes, va realitzar una sèrie de trucades, una d'elles a Belén Esteban. No va tenir cap paüra a donar l'exclusiva, remunerada, davant de les càmeres de televisió a explicar la trucada, en secret, d'una malalta mental. Esteban va confessar públicament que es trobava menjant amb el seu actual parella Miguel Martos i li va sonar el telèfon: "Vaig rebre una trucada de Campanario quan ella estava ingressada en El Seranil. Estava molt agitada, parlava molt ràpid. Em va agrair que hagués desitjat públicament la seva ràpida recuperació i també em va dir que li semblava molt bona mare i que tenia una molt bona filla". També va explicar que li va dir que, «em volia veure a la meva casa i que no volia que s'assabentés ni la seva família ni ningú. Em va cridar reina tres vegades».

  

 

 

La princesa del poble argumenta que ha tingut molts enfrontaments amb ella però va notar que, «volia tenir una amistat amb mi». També li va dir que, «estava intentant convèncer a Jesulín perquè pagués els estudis d'Andrea i jo li vaig dir que no es preocupés perquè tot estava pagat». A l'ocorregut, Belén Esteban explica que la tendresa se li va apoderar del seu cos: «Quan vaig penjar el telèfon em va fer moltíssima pena. Crec que té família i amics i que em cridés a mi no ho vaig entendre». La princesa del poble va cridar a Jesulín per explicar-li els fets però li va penjar el telèfon. Així justifica la publicació de l'exclusiva: «ara explico això perquè no em va agradar la reacció d'ell». Així va convertir els fets en polèmica televisiva per guanyar diners. La raó per fer alguna cosa així a part dels diners: «Perquè em surt del cony», diu ella.

A qui no li ha agradat que Belén Esteban desvetllés la trucada de Campanar, i el seu contingut, davant de tota Espanya ha estat al polèmic italià Alessandro Lequio. El comte considera que: «El que ha fet és immoral i una estafa». Així ha qualificat Lequio el 'belenazo'. Creu que desvetllar aquesta informació ha estat un cop baix per part d'Esteban, a més, «ella no ho fa per informar, actua des de l'odi». L'ex d'Ana Obregón tampoc confia en la seva actual parella, Martos, ja que creu que no és una bona influència per a ella: «És una marioneta manejada per Miguel: va posar el telèfon en altaveu perquè escoltés tota la conversa amb Campanar i va ser dictant-li tots els passos que va donar. Tota l'entrevista va passar pel filtre d'aquest senyor». Malgrat les crítiques, Belén Esteban ha deixat molt clar que no es penedeix: «No he fet gens dolent i he parlat amb molt respecte».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris